Over StudioBrands

De doelstelling van StudioBrands is om de mooie kledingstukken uit jouw kast die jij niet of zelden meer draagt, een tweede kans te geven door ze voor jou te verkopen.
 
StudioBrands is opgericht vanuit de passie voor mode en mooie merkkleding. Wij zijn een webshop met kwalitatief mooie tweedehands merkkleding, leren tassen, schoenen en diverse accessoires zoals sjaals en riemen. Onze passie voor mode en mooie kleding delen wij graag met jou door jouw merkkleding in te nemen en aan te bieden aan potentiële kopers.
 
Persoonlijk contact en goede service vinden wij belangrijk. Wij streven er dan ook naar om een afspraak te maken voor de inbreng van je kledingstukken. Wij nemen graag de tijd om je vragen te beantwoorden. Zo weet je ook met wie je zaken doet en wie ervoor zorgt dat jouw kleding een tweede kans krijgt.  Wij hechten veel waarde aan een goede service voor onze klanten. Ons streven is dat je ons ook een tweede keer bezoekt. Service en aandacht met een persoonlijke touch noemen we dat bij StudioBrands.
 
Duurzaamheid is een belangrijk uitgangspunt voor ons. Daarom hebben wij er voor gekozen om onze passie en duurzaamheid te combineren en mooie gedragen merkkleding een 2e kans te geven. Kleding een 2e kans geven, zorgt daarmee voor een beter milieu. De kleding die onverhoopt niet verkocht wordt of niet door de kwaliteitsselectie komt ontvang je retour of schenken wij aan een lokaal goed doel. De keuze is aan jou. Ons streven is dat tweedehands voor steeds meer mensen eerste keus wordt.
 
Om ons aanbod hoogwaardig te houden hanteert StudioBrands strenge regels ten aanzien van de tweedehands kleding die we accepteren. Items met vlekken, gaten, verkleuringen of andere vormen van slijtage worden niet geaccepteerd. Met ons hartjessysteem geven we een eerlijk beeld van de staat waarin het artikel verkeert. Wij gaan zorgvuldig om met de kleding die wordt ingebracht. Van het selecteren en fotograferen van de kleding, bepalen van een reële verkoopprijs tot het verpakken en bezorgen van je bestelling. Wij doen elke dag weer ons uiterste best om iedereen tevreden te stellen.
 
Kopen en verkopen bij StudioBrands is heel gemakkelijk. Wil je kleding verkopen die voldoet aan onze kwaliteitscriteria dan regelen wij alles voor je van fotografie tot het verzenden van het pakketje en de after sales. En na verkoop ontvang je dan een meer dan redelijke vergoeding. Kopers mogen ervan uitgaan dat de items van goede kwaliteit zijn. 
 

 

 

Zoek op trefwoord